Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешка в side driver air bag

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Цъ

Ти даваш препоръки, които се базират на опита, който имаш с различни модели автомобили, което е добре, но никога няма 100 процентова гаранция, затова, че е вярно.

За разлика от теб, аз давам препоръки, които се базират на елементарните закони в електротехниката (верига с последователно свързани консуматори).

За разлика от твоя подход, моят работи винаги на 100%.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Ти даваш препоръки, които се базират на опита, който имаш с различни модели автомобили, което е добре, но никога няма 100 процентова гаранция, затова, че е вярно.

За разлика от теб, аз давам препоръки, които се базират на елементарните закони в електротехниката (верига с последователно свързани консуматори).

Колеги,започвате някакъв безмислен спор.
      Благодаря за мненията и на двама ви.
      Ще опитам следното в тази последователност:
      1.Правя това,което ме посъветва Mury-разкрачвам малко мъжките,пръскам с контактен спрей,чистя грешката и карам.
      2.Ако се появи пак,режа,запоявам,чистя грешката и карам.
      3.Ако се появи пак отивам на вариянта на ecotronic - буксата на централата.

Понеже виждам,че и други колеги имат такъв проблем,можем дружно да достигнем до правилното решение,за да не се пита всеки път за едно и също,нали?
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
      Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
      http://www.family-sozopol.com/

Comment

Да бе човек,оценявам помощта ти към всички тук,аз лично се научих да се зачитам във всичко,което пишеш,но опита със 147 говори само и единствено едно,а именно проблеми в периферните букси.Вече не знам колко коли са ми минали през ръцете с тези проблеми,даже се обзалагам сам със себе си,в коя букса е проблема.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
          Колеги,започвате някакъв безмислен спор.
          Благодаря за мненията и на двама ви.
          Ще опитам следното в тази последователност:
          1.Правя това,което ме посъветва Mury-разкрачвам малко мъжките,пръскам с контактен спрей,чистя грешката и карам.
          2.Ако се появи пак,режа,запоявам,чистя грешката и карам.
          3.Ако се появи пак отивам на вариянта на ecotronic - буксата на централата.

Понеже виждам,че и други колеги имат такъв проблем,можем дружно да достигнем до правилното решение,за да не се пита всеки път за едно и също,нали?

Впредвид на всичко казано до момента, това, което си намислил е правилно, като последователност.

Ценно ще е да ни държиш в течение за резултата.

Успех!

---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:22 ----------

Да бе човек,оценявам помощта ти към всички тук,аз лично се научих да се зачитам във всичко,което пишеш,но опита със 147 говори само и единствено едно,а именно проблеми в периферните букси.Вече не знам колко коли са ми минали през ръцете с тези проблеми,даже се обзалагам сам със себе си,в коя букса е проблема.
          Аз също оценявам опита ти от практиката. Дано и в този случай да си прав.
          А и освен всичко останало, това ще означава, че Тоци Бегали си е взел поука от 166 - цата и е разположил централата на правилното място

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Впредвид на всичко казано до момента, това, което си намислил е правилно, като последователност.

Ценно ще е да ни държиш в течение за резултата.

Успех!

---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:22 ----------

Аз също оценявам опита ти от практиката. Дано и в този случай да си прав.
            А и освен всичко останало, това ще означава, че Тоци Бегали си е взел поука от 166 - цата и е разположил централата на правилното място
            Не е,тя е на същото място,ама аз досега не съм видял 147 с течащо радиаторче на парното,по скоро в друга посока си е взел поука.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не е,тя е на същото място,ама аз досега не съм видял 147 с течащо радиаторче на парното,по скоро в друга посока си е взел поука.
              Тъй де - все някак е решил проблема. Не изключвам да е и заради това, което чете по форумите

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Здравейте,

Позакривих малко мъжките пинчета на буксата,напръсках с контактен спрей всичко,включих отново буксата.Видимо мъжко и женско контактуват по-добре.
                След което диагностиката вече показа,че мога да изчистя грешката.Изчистих и я.Сега всичко е ОК.Да видим до кога...
                Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 07:35.
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Под седалката.
                  Най вероятния проблем е тази букса. В повечето случаи висят свободно и по мивките ги блъскат и дърпат с прахосмукачките.
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

и при мен беше откачена буксата под седалката , висеше свободно и от вибрациите явно не контактуваше добре , почистих я и натегнах пиновете, както ме посъветваха тук , после я закачих пак за седалката ,вече стана 1година нямам проблем с бега
                    alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

Working...
                    X